Spustenie Členskej zóny SHK

S radosťou vám oznamujeme, že sme spustili členskú zónu na našom novom webovom portály. Členská zóna je určená pre aktívnych členov Slovenského hovawart klubu a slúží najmä na editáciu informácií o vlastných psoch a chovateľských staniciach členov klubu a prihlasovanie na klubové akcie. Pre viacej informácií o členskej zóne čítaj ďalej.

Všetkým aktívnym členom bol automatický zaslaný uvítací email so základnými pokynmi a prihlasovacími údajmi k členskému kontu. Prosíme všetkých, aby si skontrolovali emailové adresy (aj spam) a po prvýkrát sa prihlásili. Následne je potrebné, aby ste odsúhlasili súhlas so spracovaním osobných údajov inak bude vaše konto po určitom čase vymazané. Rovnako vás žiadame, aby ste v sekcii "Profil člena klubu" -  "SPRÁVA KONTAKTNÝCH ÚDAJOV UŽÍVATEĽA A ICH ZOBRAZOVANIA NA WEBOVEJ STRÁNKE" v spodnej časti stránky odsúhlasili zobrazovanie vašich osobných údajov na stránke. Ide o údaje, ktoré sa zobrazujú priamo na stránke v sekcii "Databáza chovu" pri jednotlivých psoch, chovateľských staniciach či vrhoch. Zatiaľ sa totiž na stránke nezobrazujú žiadné kontaktné údaje na chovateľov a majiteľov psov a to z vyššie uvedeného dôvodu. 

 

V prípade ak budete potrebovať ďalšiu pomoc alebo sa vám nepodarilo prihlásiť, kontaktujte nás cez email tajomnik@hovawart-klub.sk. V prípade ak ste aktívny člen a email vám neprišiel, prosím zašlite na uvedenú emailovú adresu svoje základné údaje spolu s vašou emailovou adresou. S najväčšou pravdepodobnosťou vašu emailovú adresu neevidujeme v systéme a preto vám nebolo možné zaslať túto správu.

 

Ďakujeme všetkým za spoluprácu. 

Back